Servisne akcije

U Autocentru AGRAM na adresi Lopašićeva 12 od nedavno svi vlasnici električnih vozila mogu koristiti punionicu tipa AC25KW. Za termin punjenja potrebno je naručiti se na 0800 31 11 ili 01 457 21 23, jer je radno vrijeme punionice unutar radnog vremena centra, odnosno od 8 do 19 sati, a i kako bi se izbjegle gužve zbog trajanja punjenja. Cijena punjenja formira se prema prodanim kWh i iznosi 2,06 kn po KwH. Autocentar AGRAM je uvođenjem e-punionice, dao svoj doprinos smanjenju štetnih plinova i prelasku na čišće oblike energije.
Ako ste vlasnik vozila marke VOLKSWAGEN ili ŠKODA i tražite vrhunski servis u središtu grada te brzu i kvalitetnu uslugu, Autocentar AGRAM je pravo rješenje za Vas! - ovlašteni smo Volkswagen i Škoda servisni partner - naši stručni djelatnici najbolje poznaju Vaše vozilo i pružit će Vam vrhunsku uslugu - održavanje i popravke obavljamo isključivo sukladno uputama i standardima proizvođača, uz korištenje specijalnog alata i dijagnostičkog uređaja - redovitim održavanjem vozila zadržavate sigurnost i pouzdanost, kao i njegovu vrijednost - pružamo jamstvo na zamijenjene dijelove i obavljenu uslugu - pronađite sve na jednom mjestu: održavanje i popravke, limarsko/lakirerske usluge, vulkanizaciju, optiku geometrije kotača.
Posjetite ovlašteni VW, Audi, Škoda i Seat servis EURO DAUS i iskoristite povoljne cijene održavanja Vašeg vozila. Vlasnicima vozila starijih od 4 godine nudimo dodatne popuste kroz niz servisnih paketa. Klijente koji ostvare kupnju servisnih paketa u minimalnom iznosu od 500 kn očekuje posebna pogodnost – besplatna zamjena kočione tekućine. Redovna zamjena kočione tekućine bitna je kako bi se spriječilo povećanje koncentracije vlage u kočionoj tekućini što može dovesti do smanjene učinkovitosti pri kočenju kao i puno bržem pregrijavanju kočnica na Vašem vozilu.

Nabavite nove zimske gume priznatih svjetskih proizvođača kao i nove gume starijeg DOT-a i na vrijeme pripremite svoj automobil za zimske uvjete vožnje. Naš partner Autocentar AGRAM nudi široku paletu novih zimskih guma starijeg DOT-a uz popust do čak 70%. U ponudi su i nove gume marki Continental, Semperit i Barum uz popust od 24%.

Djelatnici Autocentra AGRAM pomoći će Vam oko izbora optimalnih guma. Za sve detaljnije informacije nazovite besplatni telefon 0800 31 11 ili nas posjetite u Lopašićevoj 12 u Zagrebu.

Autocentar AGRAM od 1. studenoga 2020. nudi besplatnu uslugu preuzimanja vozila i odvoza u servis, a po završetku servisa i povrat vozila na lokaciju po Vašoj želji. Djelatnici AC AGRAM preuzet će Vaše vozilo pregledati ga i o svim servisnim radovima koji su izvan dogovorenog opsega, kontaktirati Vas u najkraćem roku. Više o akciji kao i naručivanju doznajte putem besplatnog telefona 0800 31 11 ili putem e-maila servis@acagram.hr.

Ostali ste u kvaru na cesti i svoje vozilo ne možete prevesti do servisa? Autocentar AGRAM odnedavno u svojoj ponudi ima i uslugu prijevoza vozila vučnom službom 24 sata na dan. Za sve informacije kao i za asistenciju vučne službe nazovite Call centar Autocentra AGRAM na besplatni telefon 0800 32 32 32. Bilo da je riječ o kombiju, osobnom vozilu ili motociklu, bez problema ćemo prevesti Vaše vozilo.
Djelatnici Autocentra AGRAM otklonit će tehnički problem na mjestu nezgode. Utočeno pogrešno gorivo, zaključano vozilo ili pak probušenu gumu, riješit će brzo i omogućiti nastavak sigurne i bezbrižne vožnje.

Autocentar Vrbovec ovlašteni je trgovac i serviser vatrogasnih aparata koji nudi stručnu tehničku pomoć, servis i redovito održavanje vatrogasnih aparata u skladu s visokim standardima te uz kvalitetnu i brzu uslugu. Nabava odgovarajućeg vatrogasnog aparata i njegovo pravilno održavanje i servisiranje, ključni su za ispravnost i učinkovitost prilikom upotrebe.  Dođite u Autocentar Vrbovec jer Vam nudi upravo ono što trebate – kvalitetu, brz servis i sigurnost!

Dovezite svoje vozilo u vrhunski opremljenu automatsku autopraonicu vozila u novozagrebačkom naselju Utrini, na adresi Šišićeva 21 i vratite mu stari sjaj.

Uz mekane četke koje se optimalno prilagođavaju obliku automobila i ne oštećuju lak, te vrhunsku kozmetiku za njegu, pružite svojem vozilu najbolje rezultate pranja po najpovoljnijim cijenama.

    Back to top