Servisne akcije

Potrebne su Vam nove ljetne gume i pitate se gdje možete nabaviti za kućni budžet pristupačne, a istovremeno i kvalitetne? Uputite se svojim limenim ljubimcem u Autocentar Agram, gdje ćete uz stručan savjet naših educiranih djelatnika, odabrati najprikladnije gume za Vaše vozilo. Pritom pri odabiru guma za Vaše vozilo savjetujemo preporučene gume proizvođača Vašeg vozila.
Adekvatna guma je izuzetno važna, jer održava kontakt s cestom i izložena je nizu čimbenika tijekom vožnje, od pokretanja vozila, ubrzavanja, kočenja, skretanja, vožnje uzbrdo i nizbrdo, i premda je riječ o ljetnoj sezoni, vremenski uvjeti na cesti mogu biti različiti.
Valja voditi računa i o dubini profila guma, jer sve manje od 4 mm više nije za sigurnu vožnju i gume je potrebno što prije zamijeniti.
Posebne ponude ljetnih guma ili ponude (kompleta) ljetnih kotača s ugradnjom dostupne su u Autocentru Agram, pri čemu bismo svakako [...]

Posjetite nas u Lopašićevoj ulici 12 i uvjerite se u kvalitetu usluge koju Vam pruža naša autopraonica.

Individualan pristup i brza usluga garancija su naše višegodišnje kvalitete. S punim povjerenjem prepustite nam brigu o čistoći Vašeg vozila.

Za uslugu kemijskog čišćenja unutrašnjosti vozila potrebna je rezervacija.

I u segmentu ove uslužne djelatnosti Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mjestu, a Vaša vjernost potvrda naše izvrsnosti.

Radno vrijeme praonice:

pon – pet 08.00 – 16.00
sub 08.00 – 12.00

Nabavite nove tipske gumene auto tepihe s originalnim čepovima, koji su zbog modernog dizajna, lakog održavanja i dugotrajnosti, najtraženiji na tržištu. Pogodni su za sve vremenske uvjete i za sva godišnja doba. Tepisi sadrže originalne čepove pomoću kojih se fiksiraju, kako tijekom vožnje ne bi klizili i zapinjali za pedale, što može biti opasno. Time pružaju i veću sigurnost.

Materijali koji se koriste pri proizvodnji gumenih auto tepiha su visokokvalitetni i ne sadrže otrovne primjese, a proizvode se od specijalne gume SBR/PE 60SHA koja se pak proizvodi od najkvalitetnijeg prirodnog kaučuka i ima diskretan miris vanilije.

Tepisi posjeduju sve ISO certifikate, kao i ekološke certifikate i proizvode se u skladu sa svim EU direktivama i zakonima koji se primjenjuju u automobilskoj industriji.

U ponudi imamo i tekstilne tepihe i gumene kadice prtljažnika.

Za sve upite pošaljite email na servis@acagram.hr ili nazovite naše djelatnike [...]

Ako ste vlasnik vozila marke HONDA, VOLKSWAGEN ili ŠKODA i tražite vrhunski servis u središtu grada te brzu i kvalitetnu uslugu, Autocentar AGRAM je pravo rješenje za Vas! Ovlašteni smo servisni partner za marku Honda i specijalizirani servis za marke Volkswagen i Škoda.

– ovlašteni smo servisni partner za marku Honda
– specijalizirani smo servis za marke Volkswagen i Škoda
– naši stručni djelatnici najbolje poznaju Vaše vozilo i pružit će Vam vrhunsku uslugu
– održavanje i popravke obavljamo isključivo sukladno uputama i standardima proizvođača, uz korištenje specijalnog alata i dijagnostičkog uređaja
– redovitim održavanjem vozila zadržavate sigurnost i pouzdanost, kao i njegovu vrijednost
– pružamo jamstvo na zamijenjene dijelove i obavljenu uslugu
– pronađite sve na jednom mjestu: održavanje i popravke, limarsko/lakirerske usluge, vulkanizaciju, optiku geometrije kotača.

Za sve korisnike naših usluga potpuno besplatno nudimo:
– [...]

Posjetite ovlašteni VW, Audi, Škoda i Seat servis EURO DAUS i iskoristite povoljne cijene održavanja Vašeg vozila. Vlasnicima vozila starijih od 4 godine nudimo dodatne popuste kroz niz servisnih paketa. Klijente koji ostvare kupnju servisnih paketa u minimalnom iznosu od 66,36 € ili 500 kn očekuje posebna pogodnost – besplatna zamjena kočione tekućine. Redovna zamjena kočione tekućine bitna je kako bi se spriječilo povećanje koncentracije vlage u kočionoj tekućini što može dovesti do smanjene učinkovitosti pri kočenju kao i puno bržem pregrijavanju kočnica na Vašem vozilu.

Ostali ste u kvaru na cesti i svoje vozilo ne možete prevesti do servisa? Autocentar AGRAM odnedavno u svojoj ponudi ima i uslugu prijevoza vozila vučnom službom 24 sata na dan. Za sve informacije kao i za asistenciju vučne službe nazovite Call centar Autocentra AGRAM na besplatni telefon 0800 32 32 32. Bilo da je riječ o kombiju, osobnom vozilu ili motociklu, bez problema ćemo prevesti Vaše vozilo.
Djelatnici Autocentra AGRAM otklonit će tehnički problem na mjestu nezgode. Utočeno pogrešno gorivo, zaključano vozilo ili pak probušenu gumu, riješit će brzo i omogućiti nastavak sigurne i bezbrižne vožnje.

Autocentar Vrbovec ovlašteni je trgovac i serviser vatrogasnih aparata koji nudi stručnu tehničku pomoć, servis i redovito održavanje vatrogasnih aparata u skladu s visokim standardima te uz kvalitetnu i brzu uslugu. Nabava odgovarajućeg vatrogasnog aparata i njegovo pravilno održavanje i servisiranje, ključni su za ispravnost i učinkovitost prilikom upotrebe.  Dođite u Autocentar Vrbovec jer Vam nudi upravo ono što trebate – kvalitetu, brz servis i sigurnost!

    Back to top