Kasko osiguranje

Zašto je dobro ugovoriti kasko osiguranje?

KVALITETNO OSIGURANJE ZA VAŠE VOZILO

Odabrati najboljeg osiguratelja nije uvijek jednostavno. Posebnu pozornost treba posvetiti ponudi osigurateljnih proizvoda, kvalitetnoj usluzi i dostupnosti diljem zemlje. Zato Vam, prigodom osiguranja motornih vozila, preporučujemo proizvode naših partnera, Euroherc i Adriatic osiguranja, kreiranih za Vašu potpunu zaštitu u prometu.

Ne zaboravite,  obavezno osiguranje od automobilske odgovornosti pokriva samo štete koje ste automobilom prouzročili drugim vozilima i osobama, ali ne i Vama. Vodite računa o neplaniranim financijskim izdacima i zaštitite se na vrijeme. Ugovaranjem dodatne osigurateljne zaštite na polici AO u Eurohercu i Adriaticu štitite sebe kao vozača te svoje putnike. Dodatne pogodnosti i uštede ostvarite ugovaranjem višegodišnje police osiguranja.

Više o ponudi naših partnera doznajte na internetskim stranicama Euroherca i Adriatica.

ZAŠTO JE DOBRO UGOVORITI KASKO OSIGURANJE?

Automobil je sastavni dio života i svakodnevno u njemu provedemo i po nekoliko sati. Užurbani stil života, prometne gužve… i u trenutku nepažnje možemo izazvati prometnu nesreću. Obvezno osiguranje nadoknadit će štetu trećim osobama, ali što je s Vašim vozilom? I to je imovina koja Vam je također iznimno važna i čiju vrijednost želite svakako sačuvati. Svaka šteta, bila ona manja ili veća, bilo od vlastite pogreške, slučajnih oštećenja ili pak uslijed vremenskih neprilika, predstavlja neplaniran, nerijetko znatan financijski izdatak. Troškovi popravka mogu zahtijevati veće novčane izdatke, ali i za to vrijeme obavljanje svakodnevnih aktivnosti staviti u drugi plan. Da ne govorimo o slučajevima krađe automobila, od kojih se mnogi nikad ne pronađu, a vlasnici još godinama poslije otplaćuju rate kredita. Tada je kasno za razmišljanje što ste ranije mogli učiniti da gubitak što manje utječe na Vaš budžet. Stoga treba misliti na vrijeme, zaštititi svoje vozilo i – ugovoriti kvalitetno kasko osiguranje.

Naši partneri, Euroherc i Adriatic osiguranje nude kvalitetne programe kasko osiguranja. Puno kasko osiguranje naknađuje štetu koja nastane iz rizika prometne nesreće, krađe ili neovlaštene uporabe vozila, vandalizma, udara u vozilo, požara, eksplozije, zatim rizika djelovanja prirodnih sila, poput izravnog udara groma, odrona i pada stijene, klizanja tla, lavine, pritiska snijega, tuče, oluje, zatim bujice, izlijevanja vode, poplave. Šteta se, primjerice, naknađuje i kod oštećenja vozila od domaćih životinja, ali i tijekom manifestacija i demonstracija. Moguće je ugovoriti i posebna dodatna pokrića prema potrebama i željama svakog pojedinog klijenta.

Kod Euroherca i Adriatica također možete ugovoriti kasko uz povoljniju premiju sa sudjelovanjem osiguranika u nastaloj šteti – odbitna franšiza.

Prilikom izračuna premije kasko osiguranja, kao osnovica se uzima stvarna novonabavna cijena vozila koja vrijedi u trenutku sklapanja ugovora o osiguranju.

Informirajte se više o kasko programima koje Vam nude Euroherc i Adriatic i izaberite najbolje za sebe i svoje vozilo.

Back to top