Servisiranje i održavanje vozila

Zadržite izvornu tvorničku kvalitetu i funkcionalnost vozila

Sciljem održavanja dugoročnog partnerskog odnosa s klijentima i pružanja najkvalitetnije usluge, svim kupcima naših rabljenih vozila po principu „ključ u ruke“ nudimo servisiranje i održavanje vozila u našim servisnim centrima.

Naši partneri Autocentar AGRAMEuro DausAUTO-DUBROVNIK i Auto Vrbovec zastupaju poznate svjetske proizvođače automobila – Volkswagen, Škoda, Audi, Opel, Kia vozila i gospodarska vozila Volkswagen Nfz.

Kako bismo zadržali izvornu tvorničku kvalitetu i funkcionalnost Vašeg vozila, nudimo redovno, periodično i korektivno održavanje vozila, kao i karoserijsko-lakirerske radove prema najvišim standardima koje propisuju i kontroliraju navedeni proizvođači vozila.

Ponuda uključuje i izmjene i balansiranje guma te geometriju ovjesa na modernim 3D uređajima, a na raspolaganju su Vam i vanjsko i unutarnje čišćenje vozila. Naše limarske radionice opremljene su suvremenom tehnologijom, alatima i termolakirnicama koje udovoljavaju svim ekološkim i strukovnim normama.

Sezonskim akcijama prilagođavamo se klijentima kako bismo njihovu sigurnost, povjerenje i zadovoljstvo opravdali i zadržali tijekom cijele godine.

Dodatne informacije o pojedinom servisu, partneru Agram automobila, potražite na stranicama partnera.

NAŠI PARTNERI

Back to top