Česta pitanja

Često postavljena pitanja

  Sva rabljena vozila prije izlaganja u našim centrima detaljno pregledaju naši stručni djelatnici servisa, primjenjujući najsuvremeniju dijagnostičku opremu. Time želimo održati visoke standarde poslovanja, kao i tvorničku vrijednost rabljenih vozila. Za sva vozila čuvamo kompletnu dokumentaciju o povijesti održavanja koja je dostupna kupcima.
  Probnu vožnju Vam možemo osigurati uz prethodnu najavu telefonom, e-mailom ili popunjavanjem kontakt obrasca na internetskim stranicama prodaje vozila.
  Za sva prodana vozila, uz punomoć vlasnika, možemo obaviti usluge tehničkog pregleda, kao i registracije vozila.
  Nakon zaprimljene uplate za vozilo, a prije same isporuke, naši djelatnici obavit će primopredajni inspekcijski servis te detaljno provjeriti čistoću i urednost kako bi vozilo bilo spremno za isporuku novom vlasniku. Prilikom predaje vozila detaljno ćemo Vas upoznati s karakteristikama i informacijama vezanima uz vozilo, a prema Vašim potrebama, interesima i zahtjevima. Po potpisivanju primopredajnog zapisnika kupac postaje vlasnik vozila.
  Vozila imaju tvorničko jamstvo ovisno o modelu i marki vozila. Za vozila koja nisu u tvorničkom jamstvu, primjenjuju se zakonske odredbe vezane uz obveze prodavatelja.
  Narudžbe za servis se zaprimaju putem telefona, e-maila ili popunjavanjem kontakt obrasca na internetskoj stranici servisa. Dogovoriti termin servisa možete i osobno, dolaskom u servis.
  U skladu s preporukom proizvođača vozila, koji je definirao intervale redovnog servisiranja. Najčešće je to jednom godišnje ili nakon svakih prijeđenih 15.000 kilometara, ovisno što je prije. Preporuka servisa je obaviti kontrolne preglede vozila prije dužeg putovanja, kao i pripremiti vozilo za ljetne odnosno zimske uvjete na cestama.
  U svim prodajnim centrima sva vozila su pregledana i servisirana prema smjernicama proizvođača za održavanje stanja vozila u skladištu. Dnevnim, tjednim i periodičnim pregledima provjerava se, kako čistoća i urednost vozila, tako i tehnička ispravnost kako bi vozilo bilo spremno za isporuku kupcu u svakom trenutku.
  Iako je osiguranje od automobilske odgovornosti obvezno ugovoriti za svako vozilo, važno je odabrati dobrog osigurateljnog partnera koji će odgovoriti na sve Vaše potrebe za kvalitetnom zaštitom. Odabrati najboljeg osiguratelja nije uvijek jednostavno, a posebnu pozornost treba posvetiti ponudi osigurateljnih proizvoda, kvalitetnoj usluzi i dostupnosti diljem zemlje. Stoga Vam za osiguranje preporučujemo proizvode naših partnera, Euroherc i Adriatic osiguranja, kreiranih za Vašu potpunu zaštitu u prometu.
  Predlažemo Vam povoljne uvjete financiranja putem programa naših partnera Agram banke i Agram leasinga, uz koje si brzo i jednostavno možete priuštiti auto koji želite! Uz kreditnu sposobnost kao preduvjet, svim našim kupcima Agram banka nudi umanjenu fiksnu kamatnu stopu za 0,20 postotnih bodova, odnosno 5,29% godišnje (EKS od 5,50%) za kredite s valutnom klauzulom u eurima te 5,79% godišnje (EKS od 6,04%) za kredite u kunama.

  Uz povoljnije kamatne stope, Agram banka sve naše kupce oslobađa plaćanja naknade za obradu i vođenje kredita! Odlučite li se za leasing kod kupnje vozila, Agram leasing će svakom klijentu pružiti najbolje uvjete financiranja:

  • brzo odobrenje zahtjeva u roku od 48 sati
  • najpovoljniju mjesečnu ratu
  • financiranje u HRK ili EUR uz fiksnu kamatnu stopu
  • rok otplate do 84 mjeseca (ovisno o starosti vozila)
  • 25 podružnica diljem Hrvatske.

  Uz to, Agram leasing trenutno nudi i akcijsku ponudu financiranja kupnje vozila u tri jednake godišnje rate.

  Operativni leasing podrazumijeva dugoročni najam odabranog vozila, namijenjen je uglavnom pravnim osobama, a po isteku korisnik leasinga vraća automobil leasing kući. Financijski leasing namijenjen je i fizičkim i pravnim osobama, s time da korisnik leasinga otplatom posljednje rate postaje i vlasnikom vozila.
  Leasing je moderan i suvremen način financiranja najčešće osobnih i lakih gospodarskih vozila, a namijenjen je pravnim i fizičkim osobama. Karakterizira ga brzina, jednostavnost i fleksibilnost ugovaranja.
  S obzirom na sadržaj i obilježja posla, leasing se dijeli na financijski i operativni.
  Pravna osnova leasinga je ugovor o leasingu koji se može, ovisno o starosti vozila, sklopiti na razdoblje do 84 mjeseca.

  Agram leasing, naša partnerska tvrtka na 25 prodajnih mjesta nudi:

  • brzo odobrenje zahtjeva u roku od 48 sati
  • najpovoljniju mjesečnu ratu
  • financiranje u HRK ili EUR uz fiksnu kamatnu stopu
  • rok otplate do 84 mjeseca (ovisno o starosti vozila).

  Naša partnerska tvrtka Agram banka, uz nisku kamatnu stopu i odobrenje kredita u kratkom roku te pružanja pomoći oko popunjavanja dokumentacije potrebne za odobrenje kredita, kako bi nabava Vašeg novog vozila bila učinkovitija i jednostavnija, nudi i prednosti kreditiranja uz fiksnu kamatnu stopu od 4,99% uz rok otplate kredita od 2 do čak 12 godina.
  Naša partnerska tvrtka Agram banka, uz nisku kamatnu stopu i odobrenje kredita u kratkom roku te pružanja pomoći oko popunjavanja dokumentacije potrebne za odobrenje kredita, kako bi nabava Vašeg novog vozila bila učinkovitija i jednostavnija, nudi i prednosti kreditiranja uz fiksnu kamatnu stopu od 4,99% uz rok otplate kredita od 2 do čak 12 godina.
  Svakom klijentu nudimo financiranje vozila putem Agram banke ili Agram leasinga, uz najpovoljnije uvjete na tržištu, brzu obradu i odobravanje, kao i preuzimanje tehnički pregledanog, registriranog i osiguranog vozila po sistemu „ključ u ruke“. Na Vama je da sjednete u svoje novonabavljeno vozilo i krenete u nove avanture.
  Da biste u slučaju nesreće koju ste Vi izazvali, slučajnih oštećenja ili pak uslijed vremenskih neprilika, izbjegli neplaniran, nerijetko znatan financijski izdatak pri povratku Vašeg vozila u prvotno stanje. Također, i slučajevi krađe, pokriveni su kasko osiguranjem. Spomenimo još neke rizike koje pokriva kasko osiguranje: prometna nesreća, krađa ili neovlaštena uporaba vozila, vandalizam, udar u vozilo, požar, eksplozija, zatim rizici djelovanja prirodnih sila, poput izravnog udara groma, odrona i pada stijene, klizanja tla, lavine, pritiska snijega, tuče, oluje, zatim bujice, izlijevanja vode, poplave. Šteta se, primjerice, naknađuje i kod oštećenja vozila od domaćih životinja, ali i tijekom manifestacija i demonstracija. Moguće je ugovoriti i posebna dodatna pokrića prema potrebama i željama svakog pojedinog klijenta. Euroherc i Adriatic nude kvalitetne programe kasko osiguranja.
  Osim odabira automobila prema željenim performansama, prije svega treba izabrati provjerenu i pouzdanu adresu na kojoj ćete potražiti svojega novog limenog ljubimca i gdje će Vam ponuditi dodatna jamstva za kupljeno vozilo. Odnosno, pri odabiru vozila zatražite potvrde je li vozilo održavano i gdje, potvrdu o tehničkoj ispravnosti te posjeduje li urednu povijest servisa. Raspitajte se otkuda je vozilo nabavljeno, koliko je prešlo kilometara i koliko je vlasnika, a time i vozača promijenilo. Na ta i mnoga druga pitanja pomoći će svakako stručna i profesionalna podrška, koja će Vašu potragu učiniti učinkovitijom i jednostavnijom.
  Back to top